27/07/2017

Який газовий лічильник купити?

    Який лічильник краще вибрати?

    Економія використання газових лічильників доведена неодноразово. Саме з таких фіксують приладів і починається економія, адже Ваші кошти контролюєте тільки Ви і не переплачуєте за невикористані обсяги. Якщо ж Ви вже вирішили нарешті взятися за майбутнє збереження коштів, варто знати заздалегідь з якого боку підійти до цього питання.

    Замовляючи лічильник в інтернеті або купуючи його в магазині, необхідно знати який газовий лічильник краще поставити. Основні різновиди газових лічильників: ротаційні, електронні, об'ємні і мембранні. Кілька моментів, по кожному типу, від яких відштовхуються вибираючи газовий лічильник. І в цілому якими є газові лічильники. Ротаційні лічильники - компактні і майже безшумні. Їх ціна є однією з найдоступніших. Однак цей тип лічильників слід перевіряти не рідше ніж раз на 5 років, і велика різниця в ціні між моделями. Об'ємні лічильники, виходячи з назви, мають досить високу пропускну здатність. Головними перевагами є висока надійність і рідко перевіряються (раз в 10 років). Однак в побуті їх рідко використовують адже вони габаритніший щодо інших і високий рівень шуму. Електронні лічильник, це висока точність, практично відсутній шум.

    Такі лічильники перевіряються раз в 12 років, а також характеризуються малими габаритами. Він підходить вибираючи газовий лічильник як для побутового застосування і для промислового. останнім у списку типом є мембранні. Один з найпоширеніших типів, які наділені високою надійністю і зручною (простою) конструкцією. Недоліки: помірний рівень шуму, габарити, часта перевірка. Отлічними прикладами є: Самгаз, Візар, Elster Який газовий лічильник краще поставити для квартири, будинку або вулиці? Високої популярності для квартири отримали лічильники: електричні, мембранні і ротаційні. Критерії за яким здійснюється подальший вибір газового лічильника: З огляду на споживання газу, відштовхуватися від максимального обсягу вживаності газу; Габарити і рівень шуму, адже саме для квартири ці показники дуже важливі; Надійність і відповідна вартість.

    Ротаційні та електричні лічильники підійдуть найкраще, якщо використання газу йде тільки з плитки і колонки. Якщо ж до цього ще й включено автономна газова система, краще придивитися до об'ємних лічильників газу. Вибираючи газовий лічильник для будинку, більшість чинників суміжні з вищевказаними. Однак рівень шуму і габарити вже не настільки істотна. Принципова наявність термокорректора і max обсяг газу, який застосовується. Останній варіант установки на вулиці. Великий фактор грають природні умови.

    Отже, починаючи з надійного корпусу, що не вразливий до природних факторів, і не боїться температурних перепадів (на деяких лічильниках це може впливати на похибка). І обов'язкова наявність термокорректора.